Arkkitehtitoimisto ALA hankkii kaikki it-palvelut WeGolta

You are here:

Kuva: Tuomas Uusheimo

Kaikki it-palvelut WeGolta

WeGo Group tarjoaa maineikkaan Arkkitehtitoimisto ALAn ammattilaisille kaikki yrityksen ammattilaisten tarvitsemat tietotekniikkapalvelut sekä modernin it-ympäristön palveluineen ja yhteyksineen liiketoiminnan pyörittämiseen.

Arkkitehtitoimisto ALA on suunnitellut monien tunnettujen rakennusten, kuten esimerkiksi Helsingin keskustakirjasto Oodin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennuksen, arkkitehtuurin. Helsinkiläinen arkkitehtitoimisto palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita, ja ALA valitsi WeGon it-kumppanikseen kilpailutuksella useiden toimijoiden joukosta.

”WeGolla on tarkasti mietitty ja kuvattu it-palveluvalikoima, josta huokuu vankka ammattitaito”, sanoo ALAn osakas Samuli Woolston.

”Halusimme sopivan kokoisen it-kumppanin, jonka kanssa arki oikeasti toimii. WeGo on tehnyt it-palveluiden hankkimisen helpoksi. Tiedämme mitä ostamme, ja hinnoittelukin on selkeää. Saamme tukea nopeasti ja tiedämme kenen kanssa asioida. WeGon osaajilla on kokemusta tuottaa laadukkaasti ulkoistettuja IT palveluita, sanoo Arkkitehtitoimisto ALAn hallinnon assistentti Kati Elonen.

ALA tarjoaa työntekijöilleen modernit ja tietoturvalliset työvälineet, jotta projektit etenevät tehokkaasti. Arkkitehdit käyttävät suunnitteluun kolmiulotteisia tietomalleja muun muassa tilavuuksien ja kustannusten hallintaan. ALAn it-ympäristössä on poikkeuksellisen paljon dataa ja myös erityistä huolellisuutta vaativaa turvaluokiteltua aineistoa.
ALAn it:n palveluhallinnan kehittämistä koordinoi WeGon palvelupäällikkö.

”Muutoshallinnan palveluillamme varmistamme, että asiakkaamme työt sujuvat kaikissa arjen tilanteissa jouheasti. Olemme vahvistaneet asiakkaamme tietoturvaa ja modernisoineet IT palveluita sekä autamme asiakastamme ottamaan Microsoft Business Premium lisensseistään irti parhaan mahdollisen hyödyn”, sanoo WeGo Groupin asiakasvastaava Sami Strömsten.

”WeGon tuottamat it-palvelut palvelevat hyvin liiketoimintaamme ja henkilöstömme tarpeita. Keskitymme ydinosaamiseemme, ja saamme myös tukea silloin kun sitä tarvitsemme”, sanoo Elonen.

 

WeGon arkkitehtitoimistolle tuottamat it-palvelut pähkinänkuoressa

➢ Työasemapalvelut tuotu pilvihallinnan piiriin, kattaen nykyaikaisen keskitetyn hallinnan ja tietoturvan sekä loppukäyttäjien tukipalvelut.
➢ Toimistoon rakennettu uusi WLAN-verkko ja etätyöyhteydet on uudistettu.
➢ Palomuurit ja verkkoympäristöt on tuotu pilvihallinnan piiriin.
➢ Tietoturvaa on vahvistettu ja laadittu tietoturvan tiekartta.
➢ It-infran ylläpito ja tietoturvapäivitykset hoituvat palveluna.
➢ Datan varmistukset tehdään paikallisesta ympäristöstä ja Azuresta.

 

Lisätietoja:
Sami Strömsten, WeGo Group, puh. +358 401977171, sami.stromsten@wegogroup.fi

”WeGo Group Oy on ketterä it-pilvipalvelutarjoaja, joka tarjoaa yrityksille modernit pilvipohjaiset it-ratkaisut palveluineen Microsoftin uusimmalla teknologialla. Ammattilaisillamme on kymmenien vuosien kokemus it-ulkoistuspalveluiden tuottamisesta ja toimimisesta asiakkaamme strategisena kumppanina. Asiakastyytyväisyytemme oli vuonna 2021 erinomainen 4,84/5.
https://wegogroup.fi

”ALA on vuonna 2005 perustettu helsinkiläinen arkkitehtitoimisto, joka tekee kunnianhimoista suunnittelua keskittyen vaativiin, uniikkeihin kulttuurirakennuksiin, liikenteen rakennuksiin, yliopistorakennuksiin, peruskorjauskohteisiin ja kehityshankkeisiin. Toimiston merkittävimmät valmistuneet suunnittelukohteet ovat Teatteri- ja konserttitalo Kilden Kristiansandissa, Norjassa, Keskustakirjasto Oodi Helsingissä sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi lähtevien ja saapuvien rakennus. https://ala.fi/