Etsitkö luotettavaa IT-kumppania?

WeGo IT-palvelut

Käyttöönotamme ja kehitämme kattavasti modernit IT-ympäristöt.

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua asiakkaiden IT-ympäristön kehitykseen, projekteihin ja ylläpitoon. Henkilöstön ammattitaito ja sitoutuneisuus ovat avainasemassa palveluiden tuottamisessa. Asiakasta palvelee aina nimetyt asiantuntijat.

Vuoden 2021 palveluiden asiakastyytyväisyys 4,84 / 5

ULKOISTUSPALVELUT

WeGo Care

WeGo Care Ulkoistuspalvelut pohjautuvat ajantasaisiin Microsoftin pilviteknologoihin. Palveluiden avulla organisaatiot voivat minimoida liiketoimintariskejä ja maksimoida tuottavuutta. Kustannussäästöjä saavutetaan luopumalla perinteisestä IT-infrasta ja siirtämällä palveluita pilveen. Palveluiden käytettävyys paranee ja se motivoi työntekijöitä.

Tehokkaita ratkaisuja

Microsoft365 palvelut

Microsoft 365 on suunniteltu entistä tehokkaampaan työskentelyyn Office-sovellusten, älykkäiden pilvipalvelujen ja tietoturvan avulla.

Pilvihallittu verkko

Pilvihallitussa verkkopalvelussa laitteet saadaan keskitettyyn, asiakkaalle läpinäkyvään palveluun sekä yhtenäiseen hallintanäkymään. Palvelu mahdollistaa proaktiivisen puuttumisen verkkohaasteisiin ja parantaa verkon loppukäyttäjäkokemusta.

Helppoa hankintaa

Lisenssipalvelut

Microsoft CSP on joustava, pilvipalveluiden hankintaan tarkoitettu palvelumalli, jossa maksat vain kulutuksen ja käyttäjämäärän mukaan.

Kattavat pilvipalvelut

Azure palvelut

Microsoft Azure on tietoturvallinen ja skaalautuva pilvipalvelualusta.

Tarjoamme infran modernisointia Azuren avulla. Asiantuntijamme auttavat siirtämään jo olemassa olevia konesalipalveluita Azure-ympäristöön.

Palvelunhallinta

WeGo Care palvelunhallinta on edistyksellinen.  Meillä asiakas ei jää yksin, saat aina asiakasvastaavan, säännölliset tapaamiset ja läpinäkyvän palvelunseurannan, selkeät laskut ja raportoinnin.  Kaikki palvelut tarkasti kuvattuna.