IT pilvipalvelut yrityksille. Microsoft 365, Intune ja Azure.

WeGo IT-palvelut

IT-palvelut luotettavalta kumppanilta

Käyttöönotamme ja kehitämme moderneja it-ympäristöjä.

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua asiakkaiden ympäristöjen kehitykseen, projekteihin ja ylläpitoon. Henkilöstön ammattitaito ja sitoutuneisuus ovat avainasemassa it-palveluiden tuottamisessa. Asiakkaitamme palvelevat aina nimetyt asiantuntijat.

Palveluidemme asiakastyytyväisyys 4,84 / 5

WeGo Care Ulkoistuspalvelut

IT-ulkoistus

WeGo Care Ulkoistuspalvelut pohjautuvat ajantasaisiin Microsoftin pilviteknologoihin. Palveluiden avulla organisaatiot voivat minimoida liiketoimintariskejä ja maksimoida tuottavuutta. Kustannussäästöjä saavutetaan luopumalla perinteisestä infrasta ja siirtämällä palveluita pilveen. Lisäksi it-palveluiden käytettävyys paranee, joka motivoi työntekijöitä.
Microsoft CSP lisenssipalvelut.
Microsoft 365 palvelut

Microsoft 365 -palvelut

Tehokkaat IT-ratkaisut

Microsoft 365 on suunniteltu entistä tehokkaampaan työskentelyyn Office-sovellusten, älykkäiden pilvipalvelujen ja tietoturvan avulla.

Pilvihallittu

Pilvihallittu verkko

Pilvihallitussa verkkopalvelussa laitteet saadaan keskitettyyn, asiakkaalle läpinäkyvään palveluun sekä yhtenäiseen hallintanäkymään. Palvelu mahdollistaa proaktiivisen puuttumisen verkkohaasteisiin ja parantaa verkon loppukäyttäjäkokemusta.

Pilvihallittu verkko
Microsoft CSP palvelut, Microsoft 365, Intune ja Azure.

Lisenssipalvelut

Helppoa lisenssien hankintaa

Microsoft CSP on joustava, pilvipalveluiden hankintaan tarkoitettu palvelumalli. Tässä mallissa maksat vain käyttäjämäärän ja todellisen kulutuksen mukaan.

Azure-palvelut

Kattavat pilvipalvelut

Microsoft Azure on tietoturvallinen ja skaalautuva pilvipalvelualusta. Tarjoamme yrityksille infran modernisointia Azuren avulla. Asiantuntijamme auttavat siirtämään jo olemassa olevia konesalipalveluita Azure-ympäristöön.

Microsoft Azure
Microsoft CSP lisenssipalvelut.

WeGo Care Palvelunhallinta

Edistyksellinen palvelumalli

WeGo Care Palvelunhallinta on edistyksellinen palvelumalli. Meillä asiakas ei jää yksin; oma asiakasvastaava, säännölliset tapaamiset, läpinäkyvä palvelunseuranta, selkeät laskut ja raportointi, jossa kaikki it-palvelut ovat tarkasti kuvattuna takaavat toimivan yhteistyön.

WeGo Care Työasemien Elinkaaripalvelu

Elinkaaren hallinta

WeGo työasemien Elinkaaripalvelu mahdollistaa laitteen koko elinkaaren hallinnan tehokkaasti ja luotettavasti. Palveluumme kuuluu laitteiden varastointi, esiasennus, käyttäjäohjeet, tarroitukset, toimitus, asennus loppukäyttäjälle sekä tietoturvallinen kierrätys elinkaaren päätteeksi. Myös laitteiden leasingvaihdot kuuluvat tähän palvelumalliin.